De Hulpjes

Door onze unieke opzet is er helaas niet zoveel werk dat we echt uit handen kunnen geven.
Daarbij komt dat ik heel erg slecht ben in het uitdelen van taken en erg op mijn rust (lees; kluizenaarstijd) gesteld ben.

Toch komen er zo nu en dan mensen op je pad die graag willen helpen en waarmee de samenwerking bijna als vanzelf tot stand komt.

Manusjes van alles, steunpilaren en helpende handen.

Zij zijn de sterke kant van onze zwakke kant! 

Marlies

Marlies is al vanaf de start van Villa Vacht (2013) een trouwe en vaste vrijwilligster en tevens bestuurslid van stichting Villa Vacht.
Ze is werkelijk van alle markten thuis en onmisbaar! Ze helpt ons onder andere met fondsenwerven en runt zo'n beetje de hele webwinkel. Ze zorgt voor het voorraadbeheer, houdt contact met de klanten en donateurs en staat er voor in dat pakketjes netjes worden verzonden.  Daarbij houdt ze ook nauw contact met onze creabea Cecile en leidt ze alles in goede banen.

Amber

Alhoewel Amber niet om de hoek woont, parttime als dierenartsassistente werkt en zelf ook nog een evenementenbedrijf (de Lodge) met flinke dierentuin te runnen heeft, vind ze evengoed nog tijd om ons op facebook te ondersteunen met leuke updateplaatjes en zich in te zetten als bestuurslid.

 

Daarbij kan Amber in geval van ernstige nood bijspringen met het legen van de blazen van de verlamde Vachtjes!

Vales

Vales kwam als knuffelaar op één van de knuffeldagen langs en is sindsdien (2016) niet meer uit Villa Vacht weg te denken. 
Door weer en wind komt ze met bussen en treinen van Swalmen naar Kerkrade om mij bij te staan.

Ze hielp oa mee om de Villa spik en span te houden en ik kan ook altijd op haar rekenen als ik nood heb aan een luisterend oor.
Haar tomeloze enthousiasme klinkt de volgende dag nog na in mijn oren en houdt me altijd weer gemotiveerd om door te gaan.


Helaas is Vales, door privé omstandigheden, niet langer meer in staat om persoonlijk te komen helpen, maar ze helpt nog steeds op afstand met de verjaardagsupdates op de pagina.

Wikky, Draakje, Swiffer en Mokkeltje zijn haar hartendiefjes.

Abby

Als een rots in de branding, blijkt Abby voor mij.
Juist op die momentjes dat het mij allemaal even teveel wordt, dat ik met mijn handen in het haar zit, of gewoon niet meer weet waar te beginnen of waar het einde te moeten zoeken, weet Abby als geen ander hoe ze mij weer op moet peppen! Ze ontrafelt de wirwar met klinkklare taal, neemt de touwtjes van mij over of geeft ze juist terug in mijn handen. Gewoon, precies dat wat ik op dat moment even nodig heb!

Yes, Abby die weet wel van aanpakken!

Abby is tevens Freggels kapster (plukster). Twee keer per jaar komt ze over de vloer om hem van zijn wilde haren te verwijderen.

Marijn

Marijn leerde Villa Vacht kennen tijdens Loodes 3FM debuut op 1 januari 2015. Een dag later stond hij plots aan de deur met een donatie voer en tijdens de eerste knuffeldag leerde wij hem kennen als één van de knuffelaars.

De jaren nadien heeft hij heel wat uurtjes in Villa Vacht gespendeerd en zich op bijna iedere denkbare wijze voor Villa Vacht ingezet.

Inmiddels heeft hij, door omstandigheden, het vrijwilligerswerk op een laag pitje moeten zetten, maar alsnog kunnen we altijd op hem rekenen in geval van nood of als er bv een Vachtje een ritje van of naar de dierenarts nodig heeft.

 

 

Letty

Op Letty kunnen we altijd rekenen als er nieuwe Vachtjes op Schiphol opgehaald moeten worden en ze is, samen met jolande, onze vertegenwoordigster op verschillende evenementen en beurzen. 

Daarnaast houdt ze geregeld loterijen en donatieacties op onze facebookpagina en is ze een onmisbare hulp tijdens de drukke December actiemaand. Ze zorgt daarmee voor een flinke aanvulling op de rekening van de stichting.


Letty is letterlijk goud waard!

Cecile

Cecile is erg handig met naald en draad. Of het nu om de bekende stinkvisjes, catnip muisjes, kruidige slaapmaskertjes, kleurrijke mondkapjes of leuke kussenhoesjes gaat, Cecile weet er wel raad mee!
Zonder onze creabea zou onze webshop niet veel bijzonders zijn!

Claudia

Op 8-7-2022 nam Claudia via mail contact met mij op voor advies ivm haar poes Stitch, die door een tumor in het ruggenmerg verlamd was geraakt.

Na het (helaas onvermijdelijke...) overlijden van Stitch gaf ze aan heel graag iets voor ons terug te willen doen en op 23-3-2023 stapte ze voor het eerst als vrijwilligster Villa Vacht binnen. Inmiddels komt ze wekelijks over de vloer en willen we haar voor geen goud meer missen!

Ik maak het niet snel mee dat het zo snel en zo goed met iemand klikt en dan spreek ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor Loode en voor de Vachtjes.

Na 10+ jaar heb ik eindelijk iemand gevonden die me kan helpen met de verzorging van de Vachtjes en het legen van de blazen/darmen!  Daarnaast helpt ze met poetsen, klussen, knutselen, updates, regelen, rijden enz enz.  Noem maar op en we kunnen op haar rekenen.

Last but not least is ze een geweldige lieve vriendin.
Ik denk dat we samen nog heel veel kunnen bereiken!